Close

Испански език

Испанският се говори като роден език от 360 милиона души по света. Испанският е официален език на 18 страни в Южна Америка, както и в Испания в Европа и в Екваториална Гвинея в Африка.
Падежната система в испанския е напълно изчезнала, освен при местоименията. Съществителните са в мъжки и женски род, а прилагателните се съгласуват със съществителното.
Когато учим испански, ние навлизаме в една различна култура, близка и също толкова далечна, с която можем не само да опознаем света, но и да развием ума си.

Езикови нива

Можем да разбираме и използваме често употребявани изрази от всекидневието, както и прости изрази за непосредствени нужди. Можем да представяме себе си и другите, да поискаме и да даваме информация за дома, за нещата, които притежаваме и за хората, които познаваме. Можем да участваме в разговор, когато събеседникът ни говори бавно, ясно и е готов да сътрудничи.

 А2 Plataforma

Способни сме да използваме изрази, свързани с важни неща от живота ни – семейството, покупките, интересни места, заетост и т.н. Можем да описваме с прости термини случки от миналото и обкръжението ни, както и въпроси, касаещи непосредствени нужди.

B1 Intermedio

Способност да разбираме важните точки в ясни и стандартни текстове, когато става въпрос за познати теми – работа, свободно време. Способни сме да създаваме кратки текстове по теми, които са ни близки, както и да описваме случки, желания и опит в дадена сфера.

B2 Intermedio alto

Способност да разбираме основните идеи в сложни текстове, които третират както конкретни, така и абстрактни теми, включително специализирани. Можем да контактуваме без усилия с испаноговорящи, да създаваме детайлни текстове по различни теми, както и да защитаваме мнението си по общовалидни теми.

C1 Dominio operativo eficaz

Способни сме да разбираме широко разнообразие от задълбочени текстове, да вникнем в смисъла им, да се изразяваме свободно и без да се затрудняваме при търсенето на подходящи думи и изрази. Гъвкави сме в професионалната и академичната сфера, да създаваме ясни, подробни и добре структурирани текстове.

График

За актуална информация, моля, разгледайте графика ни или се обадете на 0889 699 196

Седмичен график

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *